За нас

Sprint: сила, бързина, вдъхновение и усещането за свобода

about

Нашата история

Sprint започва своето собствено велоизживяване през далечната 1996 г. Идеята зад бранда е да олицетвори свободата от движението, бързината и връзката между пътя, велосипеда и човека, търсещ приключение. Идеята стана реалност. А реалността се задвижи със скоростни темпове. От локалните партньорства, през постепенното утвърждаване като един от лидерите на родния пазар, до износител в над 15 държави, Sprint се превърна от една идея в български бранд – символ на качество, сигурност и неспирно усъвършенстване.
Днес Sprint е част от семейството на MAXBIKE и се произвежда в една от най-големите високотехнологични фабрики в Европа, Макском, разполагаща с екип от инженери и специалисти, отдадени на идеята да създават качествен продукт за перфектното изживяване.

В какво вярваме

Вярваме, че да караш велосипед е свобода. Свобода да изразиш себе си, да се отърсиш от ежедневието, да потърсиш нови усещания или да прекараш време с любимите хора. Вярваме, че тази свобода идва с качеството и сигурността, на които да се довериш. И това не просто е мисията на Sprint, това са нашите ценности, с които всеки ден се стараем да създадем нещо още по-добро.

about

Към какво се стремим

icon

Качество

Експертизата, контролът и тестването са част от изграждането на всеки един наш велосипед.

icon

Дизайн

От скиците и чертожната дъска, до сглобяването на последното болтче, перфектният дизайн е есенциален.

icon

Традиции

Спазваме традициите, заложени в опита, и ги адаптираме към новаторските решения и технологии.